Kvalitetssystem

ISO 9001 - ISO 27001 - ISO 14001

Consolid tilbyr ledelsessystemer basert på standard Microsoft 365 SharePoint eller Google Workspace, og våre systemer passer for alle typer bedrifter.


Dersom dere ønsker å implementere et ledelsessystem for kvalitet i samsvar med ISO 9001, eller dere ønsker å oppgradere eller forbedre et eksisterende system, ønsker vi å bistå dere med vår kompetanse. Sammen lager vi et skreddersydd system som inneholder alt som dere trenger for å bli ISO-sertifisert dersom dette er målet.

Kvalitetsleder

Har dere behov for en innleid Kvalitets-leder noen dager i måneden? Vi leverer det dere trenger - systemer, hjelp og bedriftsrådgivning.

               

Rimelige og effektive sky-løsninger

Hva er egentlig et ledelsessystem for kvalitet – les mer her. Finn ut hvordan dere kan bli en mer attraktiv leverandør for viktige kunder og større innkjøpere, eller hvordan dere sikrer langvarig og stabilt samarbeid med de kundene dere allerede har.

Bestill gratis demonstrasjon av våre systemer og en samtale om hvordan dere kan utnytte disse i egen bedrift. Alt vil være helt uforpliktende.  

Kontinuerlig forbedringsarbeid basert på ISO-standardene - Vi hjelper dere!

   

Consolid AS - ISO 9001:2015 sertifisering

Consolid AS er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015 innenfor fagområdet:

Løsninger og bedriftsrådgivning innen kvalitet og andre ISO-baserte ledelsessystemer.

Ta kontakt for mer informasjon, demo og gode tilbud på våre produkter og tjenester

-----

Consolid AS

Hammaren 23

4056 Tananger

mob: 90755849

post@consolid.no