Ledelsessystemer basert på Google G Suite

Google G Suite har fått nytt navn: Google Workspace

Google leverer som standard det som behøves for å modellere, distribuere, presentere og kommunisere både internt i bedriften og på internettet. Systemet har innebygd alle funksjoner som trengs for å bygge opp styringssystemer som kan brukes for å beskrive egen virksomhet og brukes som grunnlag for dokumentasjon av bedriftens tilpasning til ISO standardene.

Google-Applikasjonene er enkle i bruk, intuitive og stadig under forbedring og videreutvikling. Via sky-teknologien er bedriftens bruk av Google, og alle Google sine muligheter, tilgjengelig overalt, for alle ansatte og på alle tekniske plattformer.

Alt nås via den ansattes e-mail konto.

Google G Suite for Business er en komplett forretningspakke, og inneholder tjenester som ikke er inkludert i gratisproduktene for forbrukere. Eksempler: profesjonell e-post for domenet ditt, ekstra lagring på Gmail og Disk, brukerstøtte 7 dager i uken hele døgnet på telefon og e-post, 99,9 % garantert oppetid, kompatibilitet med Microsoft Outlook, sterkere sikkerhetsfunksjoner og full administrasjon over alle brukerkontoene.

Utviklet for nettskyen: Google G Suite ble utviklet som en ren skytjeneste fra begynnelsen av, så IT-avdelingene trenger ikke å bruke tid og penger på å vedlikeholde lokale komponenter.


Consolid samarbeider med Ambio AS - et av landets mest erfarne miljø på Google Sky-løsninger og G-Suite.

Google er et enklere alternativ

 • G Suite har alt du trenger for å jobbe effektivt – samlet i én pakke som fungerer sømløst på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.
 • Med bedrifts-e-post, delte kalendere og videokonferanser kan alle i teamet holde kontakten uansett hvor dere er.
 • Opprett, endre, lagre og del dokumenter, regneark og presentasjoner i nettleseren din og på alle typer enheter.
 • Trygg, rask og enkel IT-administrering av hele organisasjonen samt alle data og enheter.

Google er et billigere alternativ

 • G Suite har en enkel lisensavtale: en pris for alle hvor alt er inkludert.
 • Du trenger ikke kjøpe og installere noen program: alt kjører i nettleseren og alle oppdateringer kommer automatisk.
 • Filserveren kan du skru av og utgiftene til konsulenten som driftet den kan du glemme.
 • Mailserver er ikke lenger en kostnad - det er inkludert i din G Suite.
 • Google sites er inkludert.

Google er et sikrere alternativ

 • Google sjekker alt du mottar av e-post for virus, og har god spam-kontroll. Du kan ikke sende et vedlegg med Gmail hvis det inneholder virus. Du kan ikke dele dokumenter med Google Disk hvis det innholder virus.
 • G Suite kjører bare i en nettleser, og virus trives ikke der. Selv Google sitt operativsystem, Chrome OS, bruker kun nettleseren og gir et mye tryggere miljø.